Facebook Sayfasında Değerlendirme Oyu Açmak

Facebook Sayfasında Değerlendirme Oyu Açmak

Facebook her geçen gün yenilikler ve gelişmeler yaşayan sosyal medya ağlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Video yükleme, his bildirme gibi özelliklerin ardından sayfa değerlendirme özelliğini de aktif hale getiren Facebook üzerinden beğendiğiniz sayfaya yıldızlı derece verebileceğiniz gibi kendinize ait sayfanız içinde değerlendirme oyu açabilirsiniz. Facebook sayfanız var ve ziyaretçileriniz tarafından kalitesinin değerlendirilmesini istiyorsanız yıldızlı değerlendirme özelliğini birkaç işlemde aktif hale getirebilirsiniz.

Facebook Sayfasında Değerlendirme Kısmı Nasıl Açılır?

Facebook sayfa değerlendirme kısmını aktif etmek için öncelikle Facebook üzerinde aktif olarak kullandığınız bir sayfanızın bulunması gerekir. Aktif olmayan sayfalarda ziyaretçi azlığı nedeniyle değerlendirme kısmını aktif etmeniz pek de işe yaramayabilir. Sürekli paylaşımlar yaptığınız bir sayfanız varsa ve sayfa değerlendirme kısmını aktif etmek istiyorsanız şu sırayı takip etmelisiniz:

1- İlk olarak Facebook adresinize giriş yapın.

2- Sağ üst köşeden sayfanızın bulunduğu kısma giriş yapın.

3- Sayfanız karşınıza açıldıktan sonra yönetici paneline giriş yapın.

4- Yönetici paneli üzerinden ‘’Sayfa Düzenle’’ kısmına giriş yapın.

5- Sayfa düzenle kısmının hemen alt kısmından ‘’Sayfa Bilgilerini Güncelle’’ bölümüne tıklayın.

6- Sayfa bilgilerini güncelle butonundan sonra karşınıza çıkacak olan kısımdan öncelikle ‘’Kategori’’ bölümüne gelin.

7- Kategori bölümünün hemen yanında çıkan kutucuğun ‘’Şirketler ve Kuruluşlar’’ olmasına dikkat edin.

8- Şirketler ve kuruluşlar yazısının hemen yan kısmında ise alt kategori seçmeniz için ayrı bir buton çıkacaktır. Bu kısmı ise sayfanız ile alakalı olan kategoriyi seçerek tamamlayabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

9- Facebook sayfa değerlendirme ekleme yapmak için sayfanın alt kısmında çıkan adres, telefon bilgilerini de doldurmanız gerekir.

10- Değişiklikleri kaydetmenizin ardından yapılan değerlendirmeler ile birlikte sayfa isminizin hemen altında yapılan yorumlar ve değerlendirme yıldızları görünecektir.

Facebook sayfa değerlendirme kısmını oluşturduğunuz halde halen hata alıyorsanız güncellemeleri yapmanız gerekebilir. Facebook sayfa değerlendirme hatası genellikle güncelleme kaynaklı olduğundan dolayı hem Facebook sürümünü hem de sayfa değerlendirme butonu için oluşturduğunuz kısımları yeniden yapmalısınız. Eğer değerlendirme kısmı ile ilgili değişiklik yapmak istiyorsanız sayfanızın genel ayarlarına gelerek buradan ‘’Genel’’ kısmına gelin ve ‘’Değerlendirmeler’’ sekmesini düzenlemeye giriş yaparak istediğiniz değişiklikleri yapın. 

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Sayfasında Değerlendirme Oyu Açmak Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.