Instagram Paylaşıma Link Ekleme

Instagram’da paylaşım yapan kullanıcılar istemeleri halinde bu paylaşımlara link ekleyebiliyor. Instagram paylaşıma link ekleme işlemi farklı amaçlarla kullanılsa da temelinde reklam yapma yatıyor. Kullanıcılar buradan internet sitelerinin ya da farklı bir ürünün tanıtımını yapabiliyor.

Instagram Paylaşıma Link Ekleme Hakkında

Kullanıcılara link ekleme imkanı veren Instagram, diğer kullanıcıların bu linklere tıklamasına izin vermiyor. Yani paylaşımına link ekleyen birisi, istediği tanıtımı buradan yapmasına rağmen diğer kullanıcılar paylaşım üzerindeki link üzerinden siteye gidemiyor. Instagram kendi politikasından dolayı buna izin vermiyor.

Bunun nedeni olarak güvenlik ve uygulama içerisinde geçirilen zaman gösteriliyor. Buradan paylaşılacak güvensiz linklerin, kullanıcıların kişisel bilgilerini tehdit edeceği tahmin ediliyor. Bir diğer sebep ise Instagram, kullanıcıların uygulamadan bu linklerle çıkış yapmasını istemiyor. Tüm bu nedenlerden dolayı link ekleme imkanı aktif durumda olmasına rağmen linke tıklama özelliği şimdilik pasif durumdadır. İlerleyen zamanlarda bunun da aktif edilebileceği tahmin ediliyor.

Instagram’da Link Ekleme Yöntemleri

Paylaşımlarda yapılan link ekleme işlemine diğer kullanıcıların tıklayamamasından dolayı kullanıcılar farklı bir yol kullanmaktadır. Paylaşımlara link ekleme yerine “link profilde” ifadesi kullanılıyor. Profildeki linklere tıklamak mümkün olduğu için böyle bir yol kullanılıyor.

Diğer takipçilerde eğer linke tıklamak istiyor ise kullanıcının profiline gidiyor ve oradaki linke tıklayarak internet sitesine buradan ulaşıyor.

Instagram Hikayesine Link Ekleme Nasıl Yapılır? Bu yazımızda detaylıca hikayeye link eklemeyi anlattık.

Hikaye Bölümüne Link Ekleme

Instagram’ın hikaye bölümüne link ekleme yapılabiliyor. Bunun için kullanıcıların hikaye bölümünde iken parmakları ile ekranı yukarı doğru kaydırması yeterlidir. Bu işlemin ardından link ekleme bölümü açılacaktır. Böylece kullanıcılar buraya istedikleri adresin linkini yazabilirler.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

Hikaye ya da diğer bölümlerden yapılan link ekleme işlemi, Instagram’ın kullanıcı sayısının kullanılması isteğinden kaynaklanıyor. Kullanıcılar buradaki insanları kendi sitelerine çekerek daha etkin bir şekilde reklam yapmak istiyorlar.

Instagram paylaşıma link ekleme konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız bu yazının sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram bot takipçi satın alma ve Instagram gerçek beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Instagram paylaşıma link ekleme konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Paylaşıma Link Ekleme Hakkında 1 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

1 Yorum

  1. Orhan CANTÜRK
    Orhan CANTÜRK

    Reklam yaparken bu yöntemi kullanıyordum. Arkadaşlar gerçekten birçok işe yarıyor. Ama tabi her işte olduğu gibi bu tür reklamlarda da yapılması gereken kurallar var. Dikkat edin.