Instagram Videomu Beğenenler Nasıl Görülür?

Instagram Videomu Beğenenler Nasıl Görülür?

Sosyal medya platformları günümüzde çok sayıda kullanıcıya sahip diyebiliriz. Bunlar arasında örnek gösterebileceğimiz Instagram, Facebook, Twitter şeklinde sıralanıyor. Her biri kendi bünyesinde farklı özellikleri kullanıcılara sunuyor. Instagram uygulamasında da bu durum mevcut ki kullanıcılar tarafından tercih edilen özelliklerinden bir tanesi hikayeler adını taşıyor. Hikayelerde hem video hem de fotoğraf paylaşılması mümkün. Instagram kullanıcıları normal bir gönderi olarak video yüklediklerinde videonun görüntülenme sayısı yazmaktadır. Peki, Instagram videomu beğenenler nasıl görülür? Bu sorunun cevabını yazımızda vermeye çalışacağız.

Instagram hem fotoğraf hem de video paylaşılabilen bir platformdur ve dünya çapında çok sayıda kullanıcıya ulaşmış durumdadır. Son güncellemeyle birlikte gelen hikayeler özelliği ile de bireyler fotoğraf/ videoları takipçileriyle paylaşmaktadır. Hikayelerde paylaşılan gönderiler 24 saat sonra kaybolmaktadır. Videolar normal bir gönderi şeklinde Instagram’a eklendiği takdirde görüntülenme sayısı görülebilmektedir. Bununla birlikte instagram video beğenenler nasıl görülür diyorsanız yapmanız gereken şey görüntülenme sayısının olduğu yere tıklamaktır. Böylelikle instagram video beğenenler kısmına ulaşabilir, kimlerin beğendiğini görebilirsiniz.

Instagram Videomu Beğenenler

Instagram bünyesinde yapılan düzenleme neticesinde artık paylaşılan videoları kaç kişinin gördüğü anlaşılmaktadır. Ancak kimlerin görüntülediği gözükmemektedir. Instagram video beğenenler nasıl görülür başlıklı yazımızda bahsedeceğimiz hususlardan biri videonuzu hikayeye eklediğiniz takdirde kimler tarafından izlendiğini anlayabilirsiniz.

Instagram Canlı Video

Sosyal medya uygulamaları arasında popüler olan Instagram’da aynı zamanda canlı video özelliği bulunmaktadır. Takip ettiğiniz birisi canlı video paylaştığında bu kişinin profil resmi akışın üst tarafında etrafında renkli bir halka ve canlı ifadesiyle görülmektedir. Canlı videosunu görmek isterseniz o kişinin profil resmine dokunabilirsiniz. Birisinin canlı videosunu izlerken yorum bırakabilirsiniz. Bir canlı videoyu izlemeye başlarsanız hem videoyu paylaşan kişi hem de videoyu izleyenler sizin katıldığınızı görebilir.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

Instagram videomu beğenenler nasıl görülür konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız bu yazının sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram gerçek takipçi satın alma ve Instagram gerçek beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Instagram videomu beğenenler nasıl görülür konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Videomu Beğenenler Nasıl Görülür? Hakkında 1 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

1 Yorum

  1. Serkan ÇETİN
    Serkan ÇETİN

    Ben tüm beğenileri gösteren bir uygulama olduğunu duydum. Uygulamayı yükledikten sonra sizlere beğeni gelince tek tek ayırarak haber veriyormuş. Aslı var mı bilmiyorum