Instagram’da Kaybolan Fotoğraflar Nasıl Paylaşılır?

Instagram’da Kaybolan Fotoğraflar Nasıl Paylaşılır?

Facebook şirketine bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Instagram, Snapchat’i taklit etmeye devam ediyor. Bilindiği üzere hikayeler özelliğini ilk olarak başlatan Snapchat’te 24 saat sonra silinen paylaşımlar yapılabiliyordu. Bu paylaşımların yanı sıra DM üzerinden de kaybolan fotoğraflar gönderebiliyordunuz. Karşıdaki kullanıcı paylaşımlara baktıktan sonra otomatik olarak ortadan kayboluyordu. Instagram uygulamasına ise Facebook şirketi tarafından verilen son güncelleme sonrası bu özellik de eklendi. Instagram blog üzerinden yapılan duyurular ile artık Instagram kaybolan fotoğraf paylaşımı yapılabilecek.

Instagram’da Kaybolan Fotoğraf Özelliği

Yeni gelen güncelleme ile birlikte artık arkadaşlarınıza ve takip ettiğiniz kullanıcılara kaybolan fotoğraf göndermeniz mümkün oldu. Arkadaşınıza gönderdiğiniz fotoğraflar oynatıldıktan sonra otomatik olarak kaybolacaktır. Bu da kaybolan fotoğrafları görmeniz için çok fazla vaktiniz olmadığı anlamına geliyor.

Kaybolan Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?

Kaybolan fotoğrafları paylaşmak ise oldukça kolay. İlk olarak Direct Message kısmına girmeniz gerekiyor. Ekranın sol üst kısmında ise bir kamera simgesinin olduğunu göreceksiniz. Kameraya geçiş yaptıktan sonra parmağınız ile sağa çekin ve bu ekranda fotoğrafınızı çekin. Daha sonra ok butonuna basarak karşıdaki insana gönderimi yapabilirsiniz. Gönderdiğiniz kullanıcı ise paylaşımlara baktıktan sonra fotoğrafınız otomatik olarak kaybolacaktır.

Kaybolan Fotoğraflar Özelliğinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

-Bu şekilde paylaşım yaptığınızda fotoğrafınız kısa süre içerisinde silinecektir. Eğer kalıcı olarak durmasını istiyorsanız, doğrudan DM şeklinde göndermelisiniz.
-Kaybolan fotoğraflar özelliğini ise sadece onaylı mesaj alıp gönderdiğiniz kişiler ile ya da takipçiler ile paylaşabilirsiniz. Bunun dışındaki kullanıcılara kaybolan fotoğraflar özelliğini kullanmanız mümkün değildir.
-Snapchat’te olduğu gibi bu paylaşımda da bildirim durumu var. Eğer paylaşımı yaptıktan sonra karşıdaki kişi ekran görüntüsü alır ise bunun bildirimi tarafınıza gelecektir. Bu sayede durumlardan haberiniz olacaktır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram’da Kaybolan Fotoğraflar Nasıl Paylaşılır? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.