İnstagramda Saat Kaçta Paylaşım Yapılmalı?

İnstagramda Saat Kaçta Paylaşım Yapılmalı?

En hızlı büyüyen sosyal paylaşım sitelerinden bir tanesi olan aylık kullanıcısı 200 milyonu geçen Instagram, aylık 20 milyar fotoğrafın paylaşıldığı bir ortamdır. Hal böyle olunca onlarca fotoğraf arasından dikkat çekici paylaşımlarda bulunmak bir hayli zor oluyor. Ancak çeşitli yöntemler ve teknikler ile siz de Instagram’da dikkat çeken fotoğraflara imza atabilirsiniz. Ancak sadece bunlara da dikkat etmek yeterli olmayabilir. Kimi zaman saat kaçta paylaşım yaptığınıza da dikkat etmelisiniz. Peki, İnstagram da saat kaçta paylaşım yapılmalı ve paylaşım yaparken nelere dikkat edilmeli?

Instagram’da en önemli şeylerden bir tanesi paylaşım zamanıdır. Her saniye milyonlarca fotoğraf paylaşımı yapıldığı için yapacağınız paylaşımların saatlerine dikkat etmelisiniz. Türkiye’de kullanıcılar genel olarak saat 13:00-14:00 saatleri arasından çevrimiçi olmaktadırlar. Ancak ABD’de bulunan Instagram kullanıcıları ise genel olarak 00:00-04:00 saatleri arasında aktif olmaktadırlar. Bu nedenle paylaşımlarınızı yaparken genelde bu saatleri göz önüne alarak paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Instagram paylaşımlarınıza beğeni ve yorum hizmeti almak istiyorsanız instagram beğeni satın al adresini ziyaret edip hizmeti alabilirsiniz.

Instagram’da Paylaşım Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Instagram kullanıcılarının neredeyse tamamı art arda yapılan ve birbirine benzeyen paylaşımları sevmezler. Bu nedenle sürekli aynı tarz paylaşımlar yapmak yerine farklı paylaşımlar yapmayı tercih etmelisiniz. Yapacağınız farklı paylaşımlar sayesinde Instagram kullanıcılarının dikkatini çekebilirsiniz. Bu sayede hem takipçi sayınızı hızlı bir şekilde artırabilecek hem de beğeni alabileceksiniz.

Instagram’da milyarlarca fotoğraf paylaşıldığı için paylaşacağınız fotoğrafları biraz daha ilgi çekici hale getirmelisiniz. Bunun için birçok farklı yol var. Instagram kullanıcılarına sunmuş olduğu filtreleme bunlardan bir tanesidir. Fotoğraflarınızı çekerken bu filtrelerden yararlanabilirsiniz. En ufak bir düzenleme bile fotoğraflarınızı daha profesyonel hale getirecektir. Ancak fotoğrafları paylaşmadan önce nasıl göründüklerine bakmalısınız.

Instagram sadece fotoğraf paylaşımına değil aynı zamanda video paylaşımına da izin veriyor. Bu nedenle ara sıra ilgi çekici videolar hazırlayarak bunları takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz. Videolarınız ilgi çekmeye başladığında fotoğraflara göre daha fazla takipçi kazanmaya başlayacaksınız. Bu da sizi kısa sürede Instagram’ın fenomenlerinden bir tanesi haline getirecektir.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

Kısacası İnstagramda saat kaçta paylaşım yapılmalı dediğiniz zaman 00:00-04:00 aralıklarında ilgi çekici video ve resimleri paylaşabilişiniz. Bu sayede sadece Türkiye’den değil dünyanın dört bir yanından takipçi kazanabileceksiniz. Bu da sizi daha kısa sürede Instagram’ın fenomenlerinden bir tanesi haline getirecektir. Ayrıca paylaşımlarınızı yaparken yukarıda bahsedilenlerin tamamına dikkat ederek kısa sürede dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
İnstagramda Saat Kaçta Paylaşım Yapılmalı? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

1 Yorum