Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yapabilir ve bu içerikleri görüntüleyebilirsiniz. Son zamanlarda gündemi sarsan konu ise Mp3 Youtube indirme işlemi nasıl yapılır?

Mp3 Youtube indirme nedir? Mp3 Youtube indirmenin ne gibi faydaları bulunmaktadır? Mp3 Youtube indirme nasıl yapılır? Tüm sorulara detaylı olarak cevap vereceğiz. İlk olarak içerik hakkında genel bilgi vererek konuya giriş yapalım.

Mp3 Youtube indirme nedir?

Youtube uygulaması birçok açıdan işlevseldir. Videoları diğer sitelerden daha hızlı açması da kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmaktadır. Video izleme programı olan Youtube, sadece izlemenizi sağlamakla kalmayıp bu videoları indirmenize olanak sağlıyor. İstediğiniz herhangi bir cihaza kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

youtube mp3 nasıl indirilir?

Youtube video indirmenin ne gibi faydaları var?

Youtube video indirme noktasında önemli faydalar sağlamaktadır. İnsanlar bu uygulamayı kullanmak için kimi zaman internet bulurken kimi zamanda internetten faydalanamamaktadır. Ancak istediğiniz videoyu indirdiğinizde, internet olmasına gerek duymadan istediğiniz yerde videoları izleyebilirsiniz. Bu hem internetten tasarruf sağlar hem de videoların istediğiniz an elinizin altında olmasına yardımcı olur.

Youtube mp3 indirmek için ne yapmalıyım?

Mp3 indirme Youtube nasıl

  1. Yöntem (Programla indirme)

Mp3 Youtube indirme işlemini nasıl yapacağınızı adım adım göstereceğiz. İşlemleri sırasıyla yapmanız durumunda kolay bir şekilde mp3 indirebilirsiniz. İndirme sürecinde yapmanız gerekenler:

  • İlk olarak internete girin ve hangi videoyu indirmek istediğinize karar verin.
  • İndirmek istediğiniz videonun linkini kopyalayın.
  • Buraya tıklayın. Kopyaladığınız linki boş olan kutucuğa yapıştırın.
  • Bu işlemlerden sonra yapmanız gereken, videonun hangi formatta ineceği. Mp3 olarak indirmek istiyorsanız, formatı mp3 olarak belirleyin ve indirme işlemini başlatın.
  • Bu adımları uygulayıp kaydetmek istediğiniz yeri belirledikten sonra işlem başlayacaktır. İnternet hızına göre, videonun inme süresi değişebilir. İndikten sonra istediğiniz gibi izleyebilirsiniz.

Mp3 indirme Youtube

 

  1. Yöntem (Programsız indirme)

İkinci yöntemde istediğiniz videoyu programsız bir şekilde mp3 formatında indirebileceksiniz. Bunun içi birkaç adım uygulamanız yeterli. Sonrasında indirme işlemi kısa süre içinde başlayacaktır. Yapmanız gereken adımlar sırasıyla:

  • İlk adım olarak Youtube uygulamasına girin ve indirmek istediğiniz videoyu seçin.
  • Hangi videoyu indirmek istediğinize karar verdikten sonra, link kısmına gelin.
  • Linkte yer alan w ve y arasına resimde gördüğünüz gibi ‘’ss’’ koyun. Bu işlemi uyguladıktan sonra enter tuşuna basarak internet araması yaptırın. Otomatik olarak indirme sayfası açılacaktır. Bu indirme sayfasında, indirmek istediğiniz videoda otomatik olarak belirlenmiş olacaktır. Bu aşamada formatı mp3 yaparak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi işlem bu kadar basit! Bu adımları uygulayarak link kopyala, yapıştır gibi birçok işlemden kurtulmuş olacaksınız. Hepinize kolay gelsin. J

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Instagram Beğeni Sayısı Gizleme Özelliği 2019
Instagram Beğeni Sayısı Gizleme Özelliği 2019

Instagram her yeni gün farklı özelliklerle karşımıza çıkıyor. Bunlardan bazıları bizi memnun ederken, bazıları ise oldukça rahatsız edici olabilmekted...

Sonuç

Bu yazıda Mp3 Youtube indirme ne işe yarar ve nasıl yapılır sorularına cevap bulduk. Bu yazıyı okuduktan sonra indirme yapmak istediğinizde hangi adımları uygulamanız gerektiğini biliyorsunuz. Yazımız umarım faydalı olarak, aklınızda yer alan soru işaretlerini gidermiştir.

Bir sonraki yazıya kadar kendinize iyi bakın.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Evet. Youtube Mp3 indirmek için linki kullanarak işlemi programsız bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Youtube üzerinden müzik dinlemek için her zaman internet gerekir. İndirmeniz durumunda çevrimdışı olarak dinleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.