Twitter Okundu Bilgisi Ayarları Nasıl Yapılır?

Twitter Okundu Bilgisi Ayarları Nasıl Yapılır ?

Sosyal medya kullanıcılarının her geçen gün arttığı Dünya’da Twitter kullanıcıları ciddi derecede artış göstermektedir. Twitter’da bu artan kullanıcıları sayısını memnun edebilmek adına farklı farklı yenilikler ortaya çıkartmaya çalışmaktadır. Dünya üzerinde sosyal medya programları arasında büyük bir yarış söz konusudur. Twitter bu sosyal medya programları arasında en popüler uygulamalardan birisi olanlardan birisidir. Twitter öncelikle Twitter uygulaması üzerinden kullanıcıların birbirleriyle iletişime geçebilmelerini sağlamıştır. Daha sonra diğer uygulamalarda olduğu gibi Twitterda da bir kullanıcının diğer bir kullanıcıya atmış olduğu mesajın o kişi tarafından okunup okunmadığı bilgisinin görülebilmesi mümkün olmuştur. Ancak bir kullanıcının diğer bir kullanıcıya atmış olduğu mesajlardaki bu Twitter okundu bilgisi açık olabileceği gibi kapatılabilir de.

Twitter Mesaj Okundu Bilgisi Ayarlamaları

Twitter programı içerisinde “okundu” ayarlamalarının nasıl yapılacağı Twitter kullanıcıları tarafından merak edilmektedir. Twitter hesabınızdan mesajlaştığınız bir diğer kişinin sizin mesajlarınızı okuyup okumadığını görebildiğiniz gibi o kişi de sizin mesajları okuyup okumadığınızı görebilmektedir. Kimi Twitter kullanıcısı Twitter okundu bilgisi ayarlarının kapalı olmasını istemektedirler. Twitter üzerinden mesajlaşırken okundu bilgisini paylaşmak istememektedirler.

Twitter okundu bilgisi açılıp kapatılabilmektedir. Twitter okundu bilgisi ayarlarının kapalı olmasını istiyorsanız şimdi size bu ayarlamaları aşama aşama anlatacağız.

Twitter Mesaj Okundu Bilgisi Açılıp Kapatılma Ayarları

Twitter okundu bilgisi açılıp kapatılma ayarlarının yapılması oldukça basit işlemler içermektedir. Sizin için bu işlemlerin neler olduğundan bahsettik. Twitter okundu bilgisi ayarlamalarının değiştirilmesi için aşağıdaki yolu izleyebilirsiniz:

1) Öncelikle Twitter hesabınıza giriş yapacak olduğunuz cihazınızdan Twitter hesabınıza kullanıcı adı ve şifreniz ile birlikte giriş yapmanız gerekmektedir. Telefondan veya bilgisayardan girmeniz fark etmemektedir, her ikisi de olur.

2) Cihazınızda kişisel Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra Twitter okundu bilgisi ayarlamaları yapabilmek için karşınıza çıkan ekranda sağ üst kısımda yer alan profil seçeneğine gelmeniz gerekmektedir.

3) Profil bölümüne geçiş yaptıktan sonra burada yer alan ayarlar ve gizlilik bölümüne geçiş yapıyoruz.

4) Twitter okundu bilgisi ayarlamaları için bu açılan bölümden ekranın sol tarafında yer alan gizlilik ve güvenlik seçeneğine geçiş yapıyoruz.

5) Açılan sayfa içerisinde biraz alt kısımlara baktığımız zaman okundu bildirimlerini gönder veya al gibi bir seçenekle karşılaşacağız. Bu seçeneğin açık olması durumunda okundu bilgisi açık hale gelmiş olacaktır.

Aynı şekilde bu ayarlamaları tekrarlayarak bu sefer açık olan Twitter okundu bilgisi ayarlamalarını kapalı hale getirebilmeniz mümkündür.

Artık Twitter programı üzerinden iletişim haline geçeceğiniz, mesaj attığınız diğer Twitter kullanıcılarıyla mesajlaşma yoluyla birbirinizin mesajları okuyup okumadığı bilgisini değiştirebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

Bu ayarlamanın açık olması durumunda Twitter programı içerisinde bir başka Twitter kullanıcısıyla yazışmalar sırasında karşı taraf sizin o kişinin gönderdiği mesajı okuyup okumadığınızın bilgisine sahip olabilmektedir.

Bu ayarlamalar sayesinde dilediğiniz şekilde Twitter okundu bilgisi ayarlamalarınızı değiştirebilme şansına sahipsinizdir. Twitter’da birçok ayar oldukça kolay yapılabilmekte olup, yalnızca ayarların yerinin bulunması zaman alabilmektedir. Burada da sizleri zamandan tasarruf ettirmek isteyen bloğumuz devreye giriyor ve sizlere yardımcı oluyor.

Twitter DM Okundu Bilgisi

Twitter programını kullanan Twitter kullanıcıları bu özellik sayesinde kendilerini bazı dertlerden kurtarabiliyorlar. Mesela bir diğer tanıdığı olan Twitter kullanıcısının kendisine yazdığı bir mesajı okuduğu zaman fakat bu mesajı karşı tarafa okuduğunun bilgisini vermek istemediğinde bu uygulama devreye girmektedir. Bu ayarlamaların yardımıyla karşı taraf bu bilgiye ulaşamayacak ve siz de zor duruma düşmeyeceksiniz. Mesela cevap vermek istemediğiniz bir Twitter kullanıcısından mesaj aldığınız zaman bu mesajı okuduğunuzu bilmesini istemiyorsunuz fakat mesajı da merak ediyor, okumak istiyorsunuz. Bu Twitter okundu bilgisi ayarlamalarında yaptığınız kişisel değişiklikler sayesinde bu gibi durumlarda dilediğiniz şekilde Twitter kullanımınıza dilediğiniz şekilde yön verebilmeniz mümkündür.

Twitter okundu bilgisi ayarları nasıl yapılır konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram Türk takipçi satın alma ve Instagram Türk beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Twitter okundu bilgisi ayarları nasıl yapılır konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitter Okundu Bilgisi Ayarları Nasıl Yapılır? Hakkında 1 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

1 Yorum

  1. Cengiz KIRGIZ
    Cengiz KIRGIZ

    Twitter bu sorunları yeni güncelleme ile çözdü. Takipçilerinin tüm yeni hesaplarında artık bu tür işlemler yapılmıyor. Okundu bilgisi bildirim olarak gelebiliyor.