Twitter Otomatik Paylaşım Programları Güvenilir Mi?

Twitter Otomatik Paylaşım Programları Güvenilir Mi?

Gün içinde aklımıza gelen bir şeyleri yazmak, bazen fotoğraf paylaşmak bazense arkadaşlarımızın ve takip ettiğimiz kişilerin neler paylaştığını görmek için uğradığımız bir yerdir Twitter. Twitter kendine has bir yapıya sahip zira bir tweet atılırken belli bir karakter sınırı mevcut. Daha önceden kullanıcılar 140 karakter ile Tweet atabiliyordu ama bu durum günümüzde değişerek 280 karaktere çıktı. Twitter’ın çeşitli özellikleri bulunmaktadır. Karşımıza çıkan konulardan biri ise Twitter otomatik paylaşım programları olmaktadır. Peki, bu programlar güvenilir mi? Bu sorunun yanıtını yazımızda vermeye çalışacağız.

Twitter Otomatik Paylaşım Programları

Twitter’da sosyal medya uygulamaları arasında popüler bir yere sahiptir. Dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya ulaşan bir platform olan Twitter’ da yapılan güncelleme neticesinde artık 280 karakter tweet atılmaktadır. Tweet atma noktasında Twitter otomatik paylaşım programları karşımıza çıkabilir. Bu programlar adından da anlaşılacağı üzere sizin belirlediğiniz zamanda kaydettiğiniz tweetlerin paylaşılması içindir. Ancak genellikle şifrenizi vermeniz gerekebilir. Bu da bilgilerinizi girdiğiniz programın güvenilir olup olmadığı sorusunu akıllara getirmektedir. Dolayısıyla Twitter otomatik paylaşım programları konusunda dikkatli olunması önerilmektedir.

Twitter Hesap Güvenliği

Twitter otomatik paylaşım programları üzerine hazırladığımız yazımızda bahsetmek istediğimiz bir diğer konuda Twitter’da zaman zaman kullanıcılar bazı sorunlarla karşılaşabilmektedir ve bunlardan bir tanesi hesap güvenliği üzerine olmaktadır. Twitter hesabınızın güvenliğini korumak için önerilenler arasında; diğer web sitelerinde kullanılmayan güçlü bir şifre tercih etmek, şifre sıfırlama bağlantısı veya kodu isterken e-posta ya da telefon numarası gerekmesini sağlamak, şüpheli bağlantılara dikkat etmek yer almaktadır. Ayrıca Twitter hesabınızın güvenliği için kullanıcı adı ve şifrenizi üçüncü partilere, size takipçi veya para kazandıracağını vaat edenlere vermemelisiniz. Twitter şifresinin en az 10 karakterden oluşturulması, büyük harf, küçük harf, sayı ve sembollerden oluşan bir kombinasyon kullanılması önerilmektedir.

Twitter otomatik paylaşım programları güvenilir mi konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Twitter’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Twitter takipçi satın alma ve Twitter gerçek beğeni satın al konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Twitter otomatik paylaşım programları güvenilir mi konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitter Otomatik Paylaşım Programları Güvenilir Mi? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

2 yorum

  1. Huriye GÜL
    Huriye GÜL

    Kesinlikle güvenilir olmayan programlar bunlar. Otomatik paylaşımlar, otomatik beğeniler vs. gibi uygulamalar belirli bir süre sonra bence hesaplara zarar verir.

  2. Birgül IŞIK
    Birgül IŞIK

    Twitter Otomatik Paylaşım Programları için her siteden link paylaşımı yapılıyordu bir ara. Moda haline gelmiş ben hiçbirine itibar etmedim. Arkadaşlarımın bir çoğunun hesapları çalındı. Otomatik yerine güncel olarak elle yapılan organik seçimler benim daha çok hoşuma gidiyor.