Instagram Beğeni Sayısı Gizleme Özelliği 2019

Instagram her yeni gün farklı özelliklerle karşımıza çıkıyor. Bunlardan bazıları bizi memnun ederken, bazıları ise oldukça rahatsız edici olabilmektedir. Son günlerde oldukça konuşulan, gündemdeki konu ise Instagram beğeni sayısı gizleme özelliği.

Instagram beğeni sayısı gizleme nedir? Instagram beğeni sayısı gizleme  ne işe yarar? Instagram beğeni sayısı gizleme ne zaman gelecek? Yazıyı sonuna kadar okuduğunuzda, aklınızdaki tüm soru işaretlerinden kurtulmuş olacaksınız. Öyleyse hadi başlayalım.

Instagram beğeni sayısı gizleme özelliği nedir?

Instagram bu sefer çok farklı bir özellikle karşımıza çıkıyor. Instagram beğeni sayısı gizleme özelliğinin ne olduğunu merak ediyorsanız biraz bundan bahsedelim. Bu özellik sayesinde, bundan sonra size yapılan beğeniler başka kişiler tarafından görüntülenemeyecek. Yani yapılan beğenileri sadece kişinin kendisi görebilecek.

instagram begeni sayısı gizleme

Instagram beğeni sayısı gizleme ne zaman gelecek?

Bu özellik kullanıcılar arasında büyük bir tartışmaya yol açtı. Sonuçların olumlu mu yoksa olumsuz mu olacağı ise tartışılır. Böyle bir kısıtlama gelmesi, kullanıcı deneyimi noktasında belirsiz bir görüntüye yol açıyor. Türkiye bu özelliği ne zaman kullanacak diyorsanız sonuç belirsiz. Ülkemize ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

Sonuç

Bu özellik çok farklı sonuçları beraberinde getirebilir. Bu belirsizliğin farkında olan Instagram bile, açıklama bölümünde özelliğin sonuçlarını merak ediyoruz, sabırsızız şeklinde not düşüyor. Instagram beğeni sayısı kapatma sistemi geldiğinde, ne kadar işlevsel olup olmadığını hepimiz göreceğiz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

 

 

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram dünyası artık daha çok özelleşmeye gidiyor. Kişisel sınırların korunması adına birçok özellik ortaya çıktı. Bunlardan bir tanesi de beğeni sayısını gizleme özelliği olarak karşımıza çıkıyor.

Bu sorunun henüz net bir cevabı yok. Bu özellik uygulamaya tanımlandığında detaylı olarak inceleme yapacağız.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Beğeni Sayısı Gizleme Özelliği 2019 Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.