Instagram Görüntüleme Hilesi Yapmak

Instagram ilk çıktığı yıllarda fotoğraf paylaşımına odaklanmış durumdaydı. İlerleyen zamanlarda video paylaşımı için de yenilikler yapıldı. Bu sayede de Instagram sosyal medya uygulamaları arasında zirveye yerleşmeyi başardı. Instagram kullanıcıları yeni gelen birçok özellik sayesinde istedikleri şekilde paylaşım yapabiliyorlar. İster fotoğraf, ister video isterlerse de kolayca hikaye paylaşabiliyorlar. Fakat mutlaka aralarından birini tercih eden ve bu yönde paylaşım yapanlar bulunuyor. Eğer siz daha çok video paylaşımı yapıyor ve videolarınızın daha fazla görüntülenmesini istiyorsanız şuan doğru yerdesiniz. Bu yazımızda Instagram görüntüleme hilesi hakkında konuşarak sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Instagram görüntüleme hilesi sayesinde sizde videolarınızın izlenme oranını arttırabilirsiniz. Konumuzun ayrıntılarına geçerek neler yapmanız gerektiğine bakalım.

Instagram Görüntüleme Hilesi

Instagram’da videoların görüntülenme sayısını arttırmak isteyenler birçok yol izleyebilir. Örneğin Instagram görüntüleme hilesi yapabileceğiniz birçok site bulunmaktadır. Fakat bu sitelerin güvenilirliği tartışma konusudur. Bu nedenle bu yöntemi biz tavsiye etmiyoruz. Kullanıcı bilgilerinizi isteyen hiçbir siteye ya da uygulamaya giriş yapmamalısınız. Daha önceden giriş yaptıysanız derhal şifrenizi değiştirmelisiniz.

Instagram Video Görüntüleme Arttırma

Instagram video görüntülemelerinizi arttırmanın en kolay yolu görüntülenme satın almaktır. Bunu yapabileceğiniz birçok site bulunsa da güvenilir sitelere yönelmelisiniz. Bir sitenin güvenilir olup olmadığını anlamak için kaç yıldır faaliyette olduğuna ve referanslarına bakabilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek önereceğimiz sitelerden kaliteli hizmet alabilirsiniz.

Instagram Video Görüntüleme Satın Alma

Görüntüleme satın almaya karar veren birçok kullanıcı ne kadar satın alacağını bilememektedir. Bizim tavsiyemiz takipçi sayılarıyla orantılı sayıda görüntüleme satın almalarıdır. Eğer daha fazla almak istiyorsanız görüntüleme yanında takipçi ve beğeni de almanız faydalı olacaktır.

Son olarak bu işlemlerden önce hesabınızı herkese açık hale getirmelisiniz. Gizli hesaplarda bu işlemlerin yapılması oldukça zordur. Ayrıca herkese açık hesaplardaki görüntüleme oranının fazla olması başka kullanıcıların dikkatini çekmez.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

Instagram görüntüleme hilesi yapmak konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız bu yazının sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram Türk takipçi satın alma ve Instagram görüntülenme satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilir ve tüm sosyal medya uygulamalarındaki ihtiyaçlarınızı sitemizden karşılayabilirsiniz.

Instagram görüntüleme hilesi yapmak konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Görüntüleme Hilesi Yapmak Hakkında 3 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

3 yorum

  1. Gaye İNCELİ
    Gaye İNCELİ

    Sayenizde artık arkadaşlarıma daha çok hava atarım. Benim videom şu kadar izlenmiş vs diye. iyi oldu ben hileyi sevmiyorum ama böylesi güzel.

  2. Nevzat PAÇTI
    Nevzat PAÇTI

    İnstagram görüntüleme satın almak istiyorum. Ücretleri konusunda bir kampanya yapmayı düşünüyormusunuz? Hatta takipçi satın alma ihtimalide olabilir

  3. İsmail SEMİZ
    İsmail SEMİZ

    Ben daha önce bir siteye bilgilerimi girdim. Güya takipçi sayısını arttıracaktım. Tüm hesabım bir anda gitti. Geri de alamadım. Öyle heba oldu.