Instagram Reklam Verme Ücretleri Ne Kadar?

Instagram kullanıcıları sosyal medya içerisinde git gide artış göstermektedir. Instagram kullanıcıları kişisel hesaplarını istedikleri gibi kullanabildikleri gibi Instagram üzerinden ticaret de yapabilmektedirler. Bu ticari olarak kullanılan Instagram hesaplarında reklam vererek daha fazla kitlelere ulaşmaları mümkündür. Bu sebeple Instagram kullanıcıları reklam vermek istemektedirler. Ancak bu Instagram reklam vermek ücretli bir işlemdir. Instagram reklam verme ücretleri ne kadar? Sorusunu soran Instagram kullanıcılarına bu ücretlendirmeler hakkında bilgilerden bahsedeceğiz.

Instagram’da Reklam Vermek

Instagram reklam verme ücretleri çeşitlilik gösterebilmektedir. Instagram içerisinde iki farklı şekilde reklam verilebilmektedir. Bunlardan ilki Sponsorlu reklam vermedir. İkincisi ünlü olan Instagram hesaplarına verilen reklamlardır. Ünlü olan bu fenomen Instagram hesaplarına reklam verebilmek için direkt mesaj aracılığıyla bu kullanıcılarla iletişime girerek bu işi başarabilirsiniz. Instagram reklam verme fiyatları Instagram hesabının takipçi sayısına ya da reklam yayınlayan kullanıcıya göre farklılık göstermektedir.

Instagram reklam verme ücretleri seçeneklerinden birisi olan Sponsorlu reklam vermekten yararlanılabilmesi için “power editör” isimli programdan yararlanabilirsiniz.

Instagram Reklam Verme Ücretleri Hakkında

Instagram, Facebook tarafından satın alınmıştır. Instagram üzerinde içeriğin açılması yani tıklanma sayısı, gösterim sayısı ve bu hesap içerisinde reklamın başka kullanıcılar tarafından ziyaret edilme rakamlarına göre farklılıklar göstermektedir. Burada sizin tarafınızdan hedeflenecek kadar Instagram kullanıcısı gönderilmektedir. Ödeme minimum bir dolar olmaktadır ve bu ödeme gerçekleştikten sonra tıklanma başına 0,05 cent olacak şekilde bir ücretlendirme hesaplanır. Instagram reklam verme ücretleri reklamlardaki fiyatlar kullanıcılar tarafından tıklanma sayısı, gösterilme sayısı gibi ayrıntılarla farklılıklar göstermektedir.

Instagram reklam verme ücretleri alternatifi olarak siz de hesabınızdan yapacağınız bir kampanya ya da bir yarışma ile reklamınızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Instagram kullanıcılarına verebileceğiniz bir hediyeyle reklamlar yapabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

Instagram reklam verme ücretleri ne kadar konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram Türk beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Konuyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Reklam Verme Ücretleri Ne Kadar? Hakkında 1 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

1 Yorum

  1. yetkin temizlik
    yetkin temizlik

    mükemmel bir makale olmuş teşekkür ederim.