Twitter Profilime Kimler Baktı Bakanları Öğrenmek 2019

Twitter, sosyal medya uygulamaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Alanında devler arasına girmeyi başararak, takipçi kitlesini korumaktadır. Git gide de arttırmaya devam ediyor. Bu uygulamayı kullananların en çok ilettiği soru ise Twitter profilime kimler baktı bunu öğrenebilir miyim?’’ sorusu. Yazıda detaylı olarak bu soru incelenecek ve merakınız giderilecektir. Öyleyse yazıya geçebiliriz.

twitter profilime kimler bakti bakanlari ogrenmek

Twitter neden bu kadar tercih edilmektedir?

Twitter uygulaması, diğer sosyal medya uygulamalarının bir çoğundan sıyrılarak ilk sıralarda kendine yer edinmiştir. Peki onu bu kadar popüler yapan ne? Bu kadar çok tercih edilmesinin en önemli nedeni, bir çok uygulamada olmayan takip etme imkanını sunma. Dünyanın neresinde olursa olsun, gerçek bir kişiliği, ünlüyü takip edebiliyorsunuz. Ve tanınmış kişilerin neredeyse hepsinin Twitter hesabı bulunmaktadır. Bu kişileri takip ederek, onların ne dediğini ilk ağızdan duyma imkanına sahip oluyorsunuz. Bu da tercih edilme nedenlerinin başında gelmektedir.

twitter profilime kimler bakti bakanlari ogrenmek

Yapılan araştırmalara göre, özellikle spor alanıyla ilgili kişiler ve siyasetçiler daha çok takip edilmektedir. Bu şekilde, bu alanlarda ortaya çıkan haberleri ilk ağızdan duyma imkanı elde ediyorsunuz. Diğer bir çok uygulama buna olanak tanımıyor. Bir çok uygulamada, çoğu tanınmış kişinin sahte hesapları açılmaktadır.

Tercih edilmek için önemli olan diğer bir neden ise, gizlilik ve güvenlik ilkesini korumak için üstün çaba göstermesidir. Bu uygulamalar kullanıcıları memnun etmek adına, bu ilkeye üst düzey önem vermektedir. Bu durumda sorumuza geri dönelim. Twitter profilime kimler baktı bunu öğrenebilir miyim? Buraya kadar olan bilgileri anladığımıza göre, asıl konuya giriş yapabiliriz. Twitter profilinize kimlerin bakıp bakmadığı ya da bakılabilir olup olmadığını öğrenelim.

twitter profilime kimler bakti bakanlari ogrenmek

Twitter profilime kimler baktı nasıl öğrenebilirim?

Twitter profilinize bakanları öğrenmek için ne kadar umutlu olduğunuzu görüyor gibiyim. Ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi, bu uygulama gizlilik ilkesine oldukça önem vermektedir. Bu ilkeye bu kadar önem verirken, profilinize bakanları size göstererek bu ilkeyi ihlal etmez. Yani sorunuzun cevabı hayır. Profilinize bakan kişileri öğrenemezsiniz.

Twitter profiline bakanları gösteren uygulamalar

Böyle bir konu dolaşıyor. Ben Twitter profilime bakan kişileri gösterecek bir uygulama biliyorum dediğinizi duyuyor gibiyim. Unutmayın ki bunların tamamı, dolandırıcılıktan başka bir şey değil! Twitter, sizinle paylaşmadığı hiçbir bilgiyi, başka bir uygulama ya da kişiyle paylaşamaz.

Bu uygulamalara girdiğinizde, sizin takipçileriniz arasından kafasına göre bazı kişileri gösterir. Siz de o kişilerin profilinize baktığını düşünürsünüz. Döngü bu şekilde devam eder ve siz aldanmış olursunuz. Bu uygulamaları kullandığınızda, virüsleri hesabınıza yayılabilir. Bunun sonucunda ise hesabınız ele geçirilir ve sizin adınıza paylaşımlar yapılabilir. Sizden habersiz yapılan retweetler ya da habersiz gönderilen mesajlar bu durumun sonucu olarak karşınıza çıkar.

twitter profilime kimler bakti bakanlari ogrenmek

Bu durumun teknik olarak hiçbir alt yapısı yoktur. Bu bilgilerin sizinle ya da başka bir uygulama ile paylaşılması söz konusu bile olamaz. Hesabınızın güvenliği için, bu durumun gerçek olmadığını bilmeniz gerekiyor.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar
Instagram Profiline Bakanları Gösteren Uygulamalar

Son zamanlarda sıklıkla karşımıza gelen yenilikler, hayatımızı kolaylaştıran cinsten. Bu yeniliklere, her geçen gün farklıları ekleniyor. Sayısız taki...

Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?
Mp3 Youtube İndirme Nasıl Yapılır?

Youtube hem video görüntüleme özelliği hem de arama motoru olma açısından en işlevsel uygulamalar arasında yer almaktadır. İstediğiniz zaman arama yap...

Umarım Twitter profilime kimler baktı görebilir miyim konusunu biraz da olsa aydınlatabilmişizdir. Sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle.

 

 

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitter Profilime Kimler Baktı Bakanları Öğrenmek 2019 Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 0 Ortalama: 0 )

Gösterilecek yorum yok.